Een wereld van genieten!

Gewoon in Zwijndrecht

Kom langs

Elektrische sigaretten

Wij verkopen elektrische sigaretten & liquids (Sansie – Bookwill – Millers Juice Silverline) van verschillende merken. Denk hierbij aan:

– Justfog Q16
– Smok
– Aio
– Vaporesso

Vapen is…

– Minder schadelijk
– Goedkoper
– Eenvoudig

Bij ons vind u een van de eenvoudigst te gebruiken apparatuur en liquids, onze ervaring met elektronisch roken zorgt samen met deze producten voor een eenvoudige overstap als u wilt stoppen met roken.

Door de razendsnelle ontwikkelingen zijn er altijd wel nieuwe zaken te melden rondom dit product. We staan u daarom graag persoonlijk te woord voor een advies op maat. Onze producten bevatten, indien u daar voor kiest, wel nicotine. De e-sigaret is dan ook bedoeld als een alternatief voor rokers en wij raden het gebruik af voor niet-rokers en personen onder de 18 jaar. Sterker nog, wij verkopen onze producten alleen aan personen boven de 18 jaar. Ben je nog geen 25, neem dan je ID mee!

Ook aan de vapers hebben wij gedacht, een aantal lijnen met hoge kwaliteit liquids en een advies over de beste apparatuur die er is in huis.

Voor deze situatie vallen wij terug op de ervaringen van ons team van specialisten die dankzij jarenlange ervaring het beste advies kunnen geven.

Wij zorgen ervoor dat u dampend de winkel uit loopt..

Bekijk ons assortiment

Kom langs in ons rookwarencentrum!

Héérlijk relaxen

Bij Rookwarencentrum Boulogne

Bij Rookwarencentrum Boulogne bent u aan het juiste adres als het gaat om een goede service. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we in staat om uitgebreide informatie te geven over de producten, maar geven we ook graag advies. Daarnaast is het dankzij ons ruime assortiment bij ons onmogelijk om niet te vinden wat u zoekt! Wilt u uw gekochte rookwaar direct proberen? Neem dan plaats in onze loungehoek en begin met genieten!

Van dinsdag t/m vrijdag geopend

Van 08:00 tot 17:30!

Rookwarencentrum Boulogne