Elektronische sigaretten

Vapen is…


– Minder schadelijk
– Goedkoper
– Eenvoudig

Bij ons vind u een van de eenvoudigst te gebruiken apparatuur en liquids, onze ervaring met elektronisch roken zorgt samen met deze producten voor een eenvoudige overstap als u wilt stoppen met roken.

Door de razendsnelle ontwikkelingen zijn er altijd wel nieuwe zaken te melden rondom dit product. We staan u daarom graag persoonlijk te woord voor een advies op maat. Onze producten bevatten, indien u daar voor kiest, wel nicotine. De e-sigaret is dan ook bedoeld als een alternatief voor rokers en wij raden het gebruik af voor niet-rokers en personen onder de 18 jaar. Sterker nog, wij verkopen onze producten alleen aan personen boven de 18 jaar.

Ook aan de vapers hebben wij gedacht, een aantal lijnen met hoge kwaliteit liquids en een advies over de beste apparatuur die er is in huis.
Voor deze situatie vallen wij terug op de ervaringen van onze zoon en een team van specialisten die dankzij jarenlange ervaring het beste advies kunnen geven.

Onze liquids bevatten, indien u daar voor kiest, wel nicotine. Wij verkopen deze producten dan ook alleen aan personen boven de 18 jaar. Ben je nog geen 25, neem dan je ID mee!

Wij zorgen ervoor dat u dampend de winkel uit loopt..

Klik hier voor onze productpagina

Voor een uitleg over de meest gebruikte termen in vapen en een stukje basisinformatie klikt u hier

Om gebruik te maken van deze site moet u 18 jaar of ouder zijn!

Verifieer hier uw leeftijd: